Behöver du bra papperskorgspåsar?

Är du på jakt efter bra papperskorgspåsar? En papperskorgspåse är som det låter, en påse som passar bra för en papperskorg. Sådana påsar kan du hitta hos Polypac. De har även en hel del andra påsar:

  • Sopsäckar
  • Sanitetspåsar
  • Kemslang
  • Returplastsäckar
  • Avfallspåsar

Deras påsar för papperskorgar är tillverkade av prima LD-polyeten alternativt prima HD-polyeten. De har standardpåsar samt att de även har möjlighet att anpassa påsarna efter det format eller den tjocklek du önskar på dem.

Bra påsar för papperskorgar

När det gäller papperskorgspåsar så känns de igen på att de oftast är vita och lite ”prassliga”. Denna påse är något man ofta ser lite varstans där det finns papperskorgar. Kanske du vill ha dem på ditt företag eller kanske inom den offentliga verksamheten? Oavsett så kan du då beställa dem via Polypac.

Vad för påsar har du behov av?

Kanske det inte bara är papperskorgspåsar du har behov av utan även andra sorters påsar eller säckar? Som vi nämnt tidigare så har Polypac ett brett sortiment av just detta. Hos dem kan du hitta matavfallssäckar, sopsäckar och andra påsar. De har även miljövänliga påsar, då tillverkade i grön polyeten.

Andra bra produkter hos Polypac

Polypac har inte bara en massa påsar och säckar utan de har också en hel del andra bra produkter. För industri och bygg sektorn har de till exempel tejp, sträckfilm, folier, byggsäckar med mera. De har även en massa bra produkter för e-handel och butiker. Då finns det bland annat bärkassar, zip-påsar och annat. De har också produkter för dig som jobbar med chark eller livsmedel.